-
Upeņu aroniju saldais sarkanvīns
12,00 €Alk. 12%, tilp. 750 ml.
Gatavots kupažējot upeņu un aroniju vīnus. Ļaujam tiem papildināt vienam otru ar izteiksmīgo krāsu, spēcīgajiem tanīniem, patīkamo skābumu. Pasniegšanas temperatūra 18˚- 20˚C. Būs izcila izvēle arī karstvīna pagatavošanai. -
Upeņu sausais sarkanvīns
12,00 €Alk. 12%, tilp. 750 ml.
Pilnbriedā nogatavojušās upenes ir piešķīrušas vīnam patīkamu un sabalansētu garšu. Rūgšanas process ar ogas miziņām un sēkliņām ir devis tumšu, piesātinātu krāsu, kā arī maigu pēcgaršu, ko papildina viegli ozolkoka mucas tanīni.
Pasniegšanas temperatūra 18˚- 20˚C. -
Ābolu brandavs
22,00 €Alk. 42%, tilp. 500 ml.
Dzēriens, kas gatavots pēc īpašas destilācijas metodes no mūsu pašu āboliem. Pēc garā ceļa no ābola novākšanas brīža līdz kļuvis par brandavīnu, tas ir atpūties ozolkoka mucā, lai tiktu pildīts pudelēs un iepriecinātu Jūs, stāstot par saviem piedzīvojumiem.